Ve i en fa quatre.

Hem estat xerrant un parell de setmanes i tot i que jo pensava que no aniríem a més, ja que ell sembla molt reservat, m’ha sorprès quan ha dit de quedar, que vindria a la meva ciutat.

I sí, avui ha vingut en tren. Puntual, l’he anat a esperar. Ha costat una mica trobar-nos però al final ens hem vist. És molt alt, cara bonica, negre, jove, xerramec. Això que no sabem gaire que dir-nos. Hem anat en metro a casa.
A l’arribar hem parlat una estona asseguts al sofà. És agradable, tot i que no m’entusiasma gaire. No és d’aquells nois que si me’l trobés pel carrer em giraria a mirar. M’havia dit per  Internet que li agradava molt fer petons i abraçades. De manera que al cap d’una estona hem començat a fer-ho. Fa uns petons molt profunds, amb tota la boca. Té uns llavis molt carnosos i sortits, vénen ganes de menjar-los.
Moltíssima estona de petons i abraçades. Uns petons intensos, humits, a fons. Ell obre molt la boca com si se’m volgués empassar. M’agrada però una mica excessiu.
M’he tret la samarreta i m’acaricia. Ara se la treu ell i li faig jo, menjant-li els mugrons també. Té un cos sense pèl, pell negra, fina, suau, calenta. Molt agradable d’acariciar. Poc a poc vaig acariciant-lo més avall; pit, estómac, baix ventre… arribo a tocar-li el pubis posant la ma dintre dels seus pantalons. Noto que té el penis ben dur. M’assec sobre d’ell, de cara. Petons a més no poder. Faig com si em follés. em descorda els pantalons.
M’aixeco, em trec els pantalons i m’assec al costat. Li toco el paquet per sobre els calçotets i ell m’ho fa a mi. Li poso la ma dins i el masturbo. Es deixa fer gemegant de tant en tant. Finalment li trec. Em dedico a masturbar-lo. Té una polla perfecte, ni gran ni petita. Recta, dura… Ideal per menjar i follar.
És ell qui em masturba, m’abaixa els calçotets i ho fa. Ja estem tots dos despullats. Ens masturbem mútuament mentre ens fem petons. Està calent, sens dubte. Veig que es vol escórrer, de manera que el masturbo ràpid. Es posa tens, es deixa fer, es concentra… i s’escorre. Treu molta llet, la devia tenir acumulada.
Ha quedat cansat. Li porto una tovallola perquè es netegi. Tornem a abraçar-nos al sofà, ara més tranquils.
Al cap d’una estona dinem i més tard anem al llit.
Altra cop petons i abraçades i, com que estem despullats, ens fem tocaments per tot arreu. Ell esta ben dur un altre cop, de manera que em dedico a masturbar-lo. Ara gairebé només fem això, estirats el masturbo. Es deixa fer i aviat s’escorre. Després dormim una mica.
Al despertar, està de nou calent, de manera que em poso sobre d’ell i l’acaricio i li llepo tot el cos. I és clar, ens fem molts petons. Llepant-li el cos arribo al seu penis i li menjo. Me l’empasso tot i hi jugo una bona estona. El llepo. Li agrada. Vaig fent fins que noto que es posa tens per escorre’s. El masturbo i treu la llet. Encara en té força, tot i que ja és la tercera vegada.
Ens llevem i xerrem una estona al sofà mirant la tevé.
Es comença a fer tard, en Ha haurà d’anar a l’estació. Jo ja no tinc més ganes de sexe, però ell ho insinua. En vol una altra sessió. Per anar ràpid el masturbo i li menjo una mica. M’agenollo davant seu i li vaig fent. De nou es deixa anar i gaudeix del moment. No tarda gaire a estar a punt. Gemega una mica, va dient que li agrada molt i s’escorre.
Neteja i cap a esperar el tren. Esperem una mica a l’estació i se’n va.

Suposo que ens veurem altres vegades.

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, + Masturbació, Ha. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.