Em folla tres cops en un cap de setmana.

Ha vingut en Ha a passar el cap de setmana amb mi. Ja és la tercera vegada que quedem.

Em fa certa mandra quan quedo amb ell, però al final m’agrada i m’ho passo bé, aquest cap de setmana, molt bé.
Vaig a esperar-lo a l’estació, arriba puntual. Anem a casa a peu, xerrant una mica. No sabem gaire què dir al principi. Quan arribem, seiem al sofà i parlem més. Ell en té moltes ganes i al cap d’una estona em comença a fer petons. Uns petons massa humits, obre molt la boca i sembla que se’m vulgui menjar.
Poc a poc em fa anar la mà cap al seu paquet. Ja la té dura. De fet, li toqui quan li toqui, la té sempre dura. No hi ha com ser jovenet! Li acaricio per sobre els pantalons, els hi descordo i acosto la mà al seu penis per sobre els calçotets. Els té lleugerament humits de tantes ganes. Ell em toca a mi, però jo no la tinc dura.
Li trec, el masturbo. Té una polla ben dura, no excessivament gran i això que diuen que els negres la hi tenen tots. El masturbo ràpid mentre ell em fa petons i va dient el meu nom. Es posa tens, m’agafa la mà i me l’estreny. S’escorre. Molta llet per la meva mà, la seva panxa i el seu pit. Fins i tot s’embruta una mica la roba.
Després de rentar-nos anem a donar una volta per la ciutat.
Quan tornem a casa al vespre, sopem i estem una estona al sofà, acariciant-nos i fent-nos petons. Ja no els fa tan humits, li deu haver passat una mica la passió.
Anem a dormir aviat. Bé, anem al llit. A la penombra ens acariciem i fem petons. No sé perquè ens hem posat el pijama i ara ens l’anem traient. En poca estona estem despullats. M’acaricia el pit i em masturba. Jo a ell. Torna a estar molt excitat. Es posa sobre meu abraçant-me. Li acaricio l’esquena, m’agrada la seva pell negra i suau. Al cap d’una miqueta s’estira i un al costat de l’altre ens masturbem mútuament.
M’escorreria, però no vull fer-ho ja que em passarien les ganes, de manera que m’assec sobre d’ell de cara. Li acaricio el pit, li faig algun petó, el masturbo… M’assec sobre el seu penis dur, hi jugo pel meu cul. La veritat és que tinc ganes de ser follat. Te una polla de la mida perfecte per follar-me.
M’hi poso més bé, miro si li agrada (no hem fet mai penetració) i intueixo que sí, de manera que començo a penetrar-me. Costa, però aconsegueixo tenir-la tota dins. En Ha està molt excitat, qui sap si és la primera vegada que folla a algú.
La tinc tota dins, estic quiet una estona i després començo a moure’m. Em costa una mica en aquesta posició, però ho faig amb ganes. Ell també, hi ha moments en que em folla molt. Està tant excitat que aviat s’escorrerà, ho noto. A més em va dient el nom i diu que m’estima… Quines bestieses de dir! i més quan s’està a mig follar.
S’escorre dintre meu. Noto com estava tens i excitat i va quedant quiet i cansat. Em desfaig i vaig a netejar-me. Ell també.
Tornem al llit i entre abraçades, petons i carícies ens adormim.
L’endemà de bon matí em desperto i el començo a acariciar. Ja la té dura altre cop, potser la hi ha tingut tota la nit! El masturbo una mica i després m’agenollo als seus peus per menjar-li. També li agrada molt, es deixa fer i va gemegant. Tinc ganes de ser penetrat. Torno a fer el mateix que ahir. M’assec sobre la seva polla i poc a poc me la vaig clavant.
Ja la tinc ben endins. En Ha es mou una mica, em folla. Jo també ho faig. Estem una estona així. Per variar em desenganxo i em giro. Ara m’assec d’esquena. Tota dins de nou i em moc amunt i avall. Li agrada, però jo prefereixo de cara.
Torno a girar i em penetro de nou. Quan la tinc ben endins em tiro enrere per notar-la més, ell s’obre de cames i empeny. També em masturba cada vegada més ràpid. Això vol dir que està a punt d’escorre’s. Em moc amunt i avall fins que noto que s’ha escorregut. A continuació ens separem i netegem.
Després de dinar estem una estona al sofà tapadets amb una manta. Ens mig adormim, per això li dic d’anar al llit. Per això i perquè vull sexe de nou.
Ell amb pijama jo només en calçotets. Ens ben toquem. Noto que m’acaricia molt el cul, fins i tot hi insinua un dit. Si que li ha agradat això de follar-me! Ara m’ho voldrà fer sempre!
Com que en tinc ganes tornem a fer-ho. Ell estirat i jo m’assec a sobre. Em penetro, costa menys que els altres cops. Estem tots dos molt excitats ja que follem força estona i amb ganes. Es mou molt i em moc molt. Me la noto ben endins. Tot i que la posició no és gaire bona per moure’ns, entre tots dos ho fem bé. A estones em vinclo endavant per besar-lo o acariciar-li la cara i el pit. Altres em tiro enrere perquè em pugui follar més fort, més endins. i em pugui masturbar o jo donar-li copets de polla a l’estómac.
S’excita i gemegant torna a dir el meu no, ara ja no diu que m’estima, com a mínim. Ens movem tant que el llit i el matalàs fan molt soroll. Estic ben dur. Ell està a punt. S’escorre dintre meu per tercera vegada.
Queda ben cansat. No ens separem fins al cap d’uns minuts, després de fer-nos petons i carícies. Es dutxa i jo em ben netejo.
Més tard, quan falta una hora perquè hagi de marxar, estem al sofà. Potser una mica tristos, la veritat. Però ens animem i acabo masturbant-lo de nou. Ja la té dura i em costa poc. Una bona palla d’acomiadament. Jo agenollat als seus peus i anar-lo masturbant fins que s’escorre. Es nota que s’ha escorregut uns quants cops ja que no treu tanta llet.
I ha de marxar, l’acompanyo en metro fins a l’estació. Parlem una estona i entra a l’andana. Mentre viatja ens enviem uns quants missatges dient-nos que ens ho hem passat molt bé i que ens agrada follar-me.

Anirem quedant de tant en tant…

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, + Penetració, Ha. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.