Un noi prou interessant tot i que ens costa comunicar-nos.

He quedat amb un noi que he conegut per Internet. Costa entendre’ns ja que ell pràcticament no entén ni parla res més que xinès. Sempre em ve de nou que es pugui viure i treballar en un lloc i no saber l’idioma d’aquest lloc. Ni català ni espanyol ni anglès…

Ha costat però finalment m’ha dit de quedar vora l’A de T. M’ha enviat una foto dient que m’esperaria allà. Hi he anat i ens hem trobat. Té molt cabell, estarrufat i no és negre. Una cara bonica i un cos que també sembla interessant. Ens hem vist i saludat. Poc més hem pogut fer ja que gairebé no ens entenem.
Si que he entès que no podíem anar a casa seva perquè hi tenia la dona. Amb treballs, gràcies a la mímica, la bona voluntat i sobretot el Google translate hem quedat que aniríem a casa meva.
L’he esperat al metro i cap a casa. està molt calent i a l’ascensor ja em toca l’entrecuix, tot i que no la tinc dura. Ell sí. Arribem i de seguida ens acariciem. Un moment a l’estar on ja ens traiem les camises i ens ben abracem. Vol anar al llit i hi anem.
Allà ens despullem. Té un cos primet i la pell amb uns quants tatuatges. Això no m’agrada gaire. Ell està dret i jo m’ajupo per menjar-li la polla dura. La té gran. Li faig una bona mamada. Al cap d’una estona em fa estirar al llit i me la menja ell. Ho fa bé. Es gira per fer un seixanta-nou. Feia temps que no en feia cap. Li agraden les polles, ja m’ho havia dit.
Ara s’estira d’esquena i jo em poso a sobre. Li ben mamo de nou i m’assec sobre la seva polla. M’insinua (això costa poc d’entendre) que em vol follar. I me la clavo poc a poc. Costa una mica perquè és gran. Ell s’hi fa molt, es mou perquè m’entri més bé. Al cap de poc ja la tinc tota a dins i em folla a gust. Com es mou! Sembla que boti sobre el llit.
Canviem, em fa estirar i em posa de costat. Em follarà així. Poques vegades ho faig. Em dóna força gust. Estic estirat de costat, el cul sortit i una cama alçada. Ell per darrera em va follant. I jo em masturbo. Noto que està a punt. Em moc més i li mig toco els ous.

Gemega i s’escorre. Descansa un moment però segueix.

Jo em masturbo i acabo escorrent-me també, tenint encara la seva polla a dins. De fet li té una estona més. Li agrada. Fins al cap d’uns minuts no me la deixa desclavar. Després ens dutxem. Jo em mig vesteixo però ell continua despullat i amb ganes. Jo no puc pas un altre cop i no estic excitat perquè em folli. Alguna abraçada, algun petó, tocaments però res més. Poc a poc ens acabem de vestir.
Costa molt entendre’ns però em diu que té la dona a la Xina i la de Barcelona és una amant. I això que li agraden les polles! Ah, i és perruquer. També em fa entendre altres qüestions més personals. La meitat de les coses les hem de suposar, doncs sense idioma comú ens costa. Però ens caiem bé, això sí.
L’acompanyo al metro. Pel camí m’agafa la mà. És simpàtic tot i que una mica complicat.

Veurem com va la cosa.

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, + Penetració. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.