Un altre xinès de la nova aplicació.

És el tercer noi que conec gràcies a l’aplicació que em va aconsellar un amic. De moment en trec suc.

Com amb els altres he tingut problemes de comunicació. Costa entendre’ns si amb prou feines saben quatre paraules que no siguin en xinès.
De fet, tot i que estàvem xerrant, jo no havia entès que ja estava venint a casa, de manera que quan ha arribat jo no hi era i hi he agut d’anar tan ràpid com he pogut.
Quan finalment he arribat ell ja era davant de casa esperant. Li he demanat perdó i hem pujat al pis. És baixet i primet. Cara agradable i una bona mata de cabell. És prou simpàtic i agradable.
Ens hem començat a tocar, té bona polla. Li he menjat. Jo estic suat d’haver vingut ràpid, de manera que m’he anat a dutxar. Quan he acabat ell està al sofà ja ben despullat, com jo. Li menjo i es deixa fer.
Em recorda una mica un vell conegut, en Ff. També me la menja ell i ho fa bé, amb ganes. Es nota que va calent. Està assegut al sofà, tirat una mica avall i jo agenollat a terra menjant-li. Alça les cames i li menjo també el cul. Crec que voldria que me’l follés.
S’estira al sofà i em poso a sobre d’ell perquè me la mengi. També m’assec fent que la seva polla estigui al meu cul. La té ben dura. Me la clavo. Costa una mica però aconsegueixo tenir-la ben endins. Una estona cavalcant fins que vol canviar. Em poso de genolls al sofà i ell me la clava així.
Decidim anar al llit. S’estira i em torno a asseure sobre d’ell. Follem fins que, ja no tant dura, em surt del cul. Em poso de genolls, ell darrere meu i m’intenta follar. Però no la té gaire dura i no me la clava.
Es torna a estirar, ara li menjo i el masturbo. Està ben excitat. li menjo la polla i els ous. Alça el cul i també li menjo. Li poso la llengua, li poso un dit. Comença a gemegar fort, crida. Li poso la ma a la boca, em mossega, no deixo de masturbar-lo, menjar-li i ficar-li un dit. Ara li poso el dit gros i amb els altres li agafo la natja. Té un bon cul. Està a punt, es mou molt.

S’escorre. Força llet a la seva panxa. Poc a poc paro de masturbar-lo i li trec el dit. El netejo i es dutxa.
Xerrem una mica, té pressa ja que ha d’anar a treballar i jo he arribat tard. Es vesteix. L’acompanyo fins a baix. Ens diem adéu.

Cauen gotes.

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, + Masturbació, Sh. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.