He repetit el xinès.

He tornat a quedar amb el noi de l’altre dia. Avui ja hem quedat entesos abans i no s’ha hagut d’esperar.

Quan m’ha dit que ja havia arribat a baix al carrer  l’he obert. Hem pujat amb l’ascensor on ja l’he tocat una mica. Bonic de cara no ho és, però és agradable i té bon cos, sobretot un bon cul.
A casa s’ha assegut al sofà i jo al costat. L’he tocat i de seguida li he notat l’entrecuix dur. Per això li he tret i s¡ha abaixat els pantalons. Jo també m’he despullat. Tinc la polla dura. estem de costat i ens masturbem. Li menjo agenollant-me davant seu. Li agrada molt. Li toco també els ous i li llepo el cul. Tira les cames amunt perquè li llepi el forat. Li faig i li poso un dit. No parlem gaire però ens entenem bé dient-nos què ens agrada i què no.
Per exemple, li poso dos dits i em diu que no. Estic ben excitat, més que l’altre dia que vam quedar. M’aixeco i el faig girar i posar-se de genolls al sofà. Li menjo el cul i com que veig que en té ganes, el follo. El penetro primer poc a poc i després més ràpid i a fons. Li agrada. Té un cul molt bonic. Unes natges sortides…
El follo una estona fins que em desenganxo i ell s’estira al sofà. Vol que em posi sobre d’ell. Li dic d’anar al llit.
Allà l’estiro i li menjo de nou una bona estona. També el masturbo. Li torno a menjar el cul i de nou me’l follo. Amb les cames m’apreta fort, vol notar contacte. Al cap d’una estona surto de dintre d’ell i m’hi estiro a sobre abraçant-nos ben fort.
M’incorporo una mica i m’assec sobre d’ell. La seva polla està dura. Li dic si em vol follar i em diu que sí. Poc a poc me la clavo. Entra bé, sense problemes. Em folla fort així. Cavalco sobre d’ell i li encanta. Em tiro enrere i noto la seva polla dintre meu fins al fons. Saltem els dos fent una bona follada. Em masturba i li haig de dir un parell de vegades que pari.

Fins que no puc més i m’escorro sobre la seva panxa.

Ens desenganxem i el netejo una mica. A continuació ell em torna a follar. Em torno a posar sobre d’ell i m’empalo. Una mica més així cavalcant fins que vol canviar de posició. Sense desenganxar-nos es tira endavant fins que jo quedo estirat d’esquena amb les cames enlaire. Uns moments així fins que me la treu. No la té tant dura, deu estar cansat. M’estiro de panxa alçant el cul i em torna a empalar. Costa una mica, està una mica destrempat. Ho provem una estoneta fins que ja ho deixem.
S’estira d’esquena i li menjo i masturbo de nou. Costa una mica tornar-lo a posar dur però ho aconseguim. Ell acaba molt excitat. Gemega i fins i tot crida, com l’altre dia. Li poso uns dits a la boca i me’ls mossega mentre el masturbo. Tira el pubis amunt, està a cint.

S’escorre traient molta llet, com que està amb el pubis amunt s’esquitxa fins i tot la cara. Queda ple de la seva llet.

Quan s’ha calmat una mica el netejo i ens abracem una mica. Ha quedat molt cansat. El llit ben desfet i mogut. Té uns bons orgasmes aquest noi.
Es dutxa i ens vestim. Xerrem una miqueta. Fins i tot li ve un atac i em fa una abraçada i un petó a la boca, cosa que no m’havia fet encara.
Finalment marxa, ha d’anar a treballar. Se’n va en bicicleta.

Comencen a caure algunes gotes…

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, + Penetració, Sh. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.