L’Ai es queda a dormir.

Algunes nits m’havia enviat missatges. Es quedava a dormir a la botiga. Ahir n’hi vaig enviar un jo. I avui m’ha dit de venir a casa.

I a mitja nit l’he anat a buscar. Ha tancat la botiga, m’ha dit si demà el podria tornar al matí i cap a casa amb la moto. Dormirà a casa. M’ha agradat dur-lo de paquet, no ho havíem fet mai. Pel camí hem passat per un lloc on ell havia treballat abans i m’ho ha explicat.
Hem arribat a casa. Feia molt temps que no havia vingut, des que va canviar de feina aviat farà un any. Tants cops que havia vingut abans quan treballava al mateix carrer.
Ha anat al lavabo i quan ha sortit s’ha despullat. Excepte la samarreta s’ho ha tret tot. M’anava a ajupir per menjar-li quan ha anat al llit i s’hi ha estirat. M’he posat de genolls al seu costat i li he començat a menjar. Poc a poc se li ha posat dura. Se li posa molt.
He pogut acariciar-lo més. Normalment no ho puc fer ja que fem trobades molt ràpides a la seva botiga gairebé a peu dret. L’Ai s’ha deixat fer. Estirat, cames separades per què li mengi la polla i els ous. Braços separats també, deixant-se tocar. Li menjo durant molta estona. M’agrada la seva polla.
De mica en mica m’he anat despullant fins a quedar sense res. I com qui no vol la cosa li he anat passant la polla dura per la seva cuixa. M’ha acariciat el braç i m’ha agafat la ma. M’ha agradat perquè mai ho fa. avui està més relaxat.
S’ha incorporat i m’ha fet estirar panxa a terra. He alçat una mica el cul, separat les cames i me l’ha clavat. No m’ha fet gens de mal, tampoc me l’ha clavat gaire a fons. Però s’hi ha estat una bona estona i m’ha donat prou gust. I a més s’ha estirat sobre meu, de manera que he notat el seu cos. I m’ha acariciat l’esquena i els braços. Fins i tot hem enllaçat les mans. Només li faltaria fer-me petons.
Com que jo alço una mica el cul perquè em pugui penetrar més bé, ell aprofita per agafar-me la polla i masturbar-me una mica. Poques vegades s’ha dedicat tant a mi. El noto excitat i cada vegada em folla més ràpid.

Fins que sense avís previ s’escorre.

L’Ai m dóna la llet al cul. Fa uns moviments ràpids, sospira una mica i s’escorre.
A continuació ens netegem i estem un moment al sofà parlant una mica. Vol anar a dormir, demà ens hem de llevar molt d’hora. Diu que ho farà al sofà però li dic que pot fer-ho al meu llit o a l’altra habitació. Ja ho suposava, es decideix per l’altra llit.
I anem a dormir.
L’endemà d’hora el desperto. M’hauria agradat que em tornés a follar però tinc pressa. El porto a la seva botiga.

M’ha agradat molt, a veure si repetim i em folla més d’un cop.

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, + Mamada, + Penetració, Ai. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.