Una bona tarda amb un xinès ben gran.

Fa dies li vaig deixar un missatge però no em va respondre. Avui al matí ho ha fet. Hem xerrat una estona i hem quedat.

Ha arribat puntual. Quan l’hi he anat a obrir la porta he quedat parat de tant gran com era. Gran d’alçada i volum. No gras però sí gros.
Hem pujat al pis i després de parlar una miqueta hem segut al sofà. De seguida ens hem fet petons. Molt profunds. Li agraden. De fet ens hem passat l’estona fent-nos-en.
Poc a poc ens hem anat despullant. I fent-nos unes bones abraçades. Al cap d’una estona hem anat a dutxar-nos. Junts ens hem acariciat i posat sabó, sense deixar de fer-nos petons. La veritat és que em posa calent.
M’he ajupit i li he menjat. He notat que li agrada. Després m’ho ha fet ell. Ho fa bé també tot i que potser li falta pràctica. Hem seguit amb els petons i ensabonades. Li he passat sabó per tot arreu, pit, polla, cul, cames. M’agrada passar la ma lliscant pel cul. Fins i tot li he mig insinuat un dit. I els petons que no faltin!
Més tard ens hem assecat i anat al llit. M’he estirat i me l’ha començat a menjar. Com que sap que m’agrada s’hi dedica a fons. Està de genolls sobre les meves cames. Només puc deixar-me fer i mirar, amb prou feines si el puc tocar. Com que en tinc ganes em tiro més amunt i ell s’estira a sobre. Abraçada i petons profunds. Em deixo fer.
Tinc ganes de fer coses, de manera que quan puc surto de sota d’ell i em poso al costat per menjar-li. Ell es deixa fer i jo li menjo a fons. No la té pas molt gran, però sí gruixuda. També li menjo els ous. Com que estic de genolls al seu costat, m’agafa la polla i em masturba. I al cap de poc li faig jo. Em poso estirat al seu costat i ens abracem i fem petons sense parar.
Estem molta estona així, masturbant-nos de tant en tant. També algun cop li menjo però em diu que pari o s’escorrerà.
Em vol follar. Em poso de genolls amb el cul alçat i ell a darrera. Intenta clavar-me-la i ho mig aconsegueix, però costa i no ho podem fer. Es destrempa. Ho deixem i ara ho provo jo. Es posa de genolls i jo l’enculo. Entro una mica. Però li fa mal i també ho deixem. Diria que no ho ha fet mai.
Continuem estirats de costat besant-nos i masturbant-nos. Molta estona així, xerrant una mica de  tant en tant. Quan el masturbo noto que s’excita molt i molt. S’escorrerà. Vull menjar-li però com que estem abraçats besant-nos no ho puc fer.

I s’escorre. Noto l’abundant llet com surt amb força de la seva polla.

Descansem un moment i ens netegem amb la tovallola. Pensava que ja voldria marxar però s’estira al llit i estem molta estona abraçats i encara fent-nos petons. I amb més calma parlem de coses.
Fins que es fa fosc i diu que ha de marxar. Ens vestim i baixem al carrer. Ens fem un petó i se’n va.

M’ho he passat bé. No sé si repetirem.

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, + Mamada, + Masturbació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.