Dos en una nit.

Havia quedat al matí amb un noi, que ja conec d’un altre dia. Però a l’hora de la veritat sempre desapareix sense dir res. A la nit he quedat amb dos.

A mitja tarda l’Ai m’ha enviat un missatge per quedar a la nit, que vindria a casa. I a mitja nit l’he anat a esperar a la seva botiga. Però s’ha estimat més fer-ho allà mateix.
De manera que ha tirat l persiana, tancat la porta i els llums i hem anat al fons. Allà en una habitació hi té un llit. Ja l’havia vist abans però mai hi havíem anat.
Em diu que em tregui la roba. Ell també ho fa. Estem a la penombra. Quan va un moment al lavabo el miro. Té un bon cos, normalet però agradable. Un bon cul, bones cames, pell morena, espatlla ample…
Quan torna es posa davant meu i li vaig a menjar. Però fa que li llepi el mugró. Avui vol això. Li ben llepo i mossego una miqueta. Amb la mà li acaricio l’altre mugró. Una bona estona així, em diu que li agrada molt.
També aprofito per acariciar-li l’esquena. Noto que vol contacte. Baixo avall menjant-li una mica la panxa i arribo a la polla. Li menjo. Molt bona menjada, empassant-me-la tota. Ja la té molt dura. El toco per tot arreu i li menjo. Està calent i en té ganes. No anem tant ràpid com altres vegades.
Torno a menjar-li i acariciar-li el pit. Ell s’ha ajupit un moment i m’ha tocat la polla. I m’ha comentat que la tenia molt dura.
S’estira al llit i em poso de genolls per menjar-li. Ell em masturba breument. Em poso sobre d’ell. Fa que la meva polla estigui entre les seves cames i m’abraça ben fort. També li faig petons al coll, al clatell. Està molt carinyós avui.
Li toco una mica el cul, ell aixeca les cames i em diu que li mengi. Li ho faig, hi poso la llengua. Al cap d’una estoneta es gira i em dona un tub de crema. Li passo pel cul i poc a poc li insinuo un dit. Vol ser penetrat! Li poso una mica però li fa mal. Està molt tens i potser no ho ha fet mai. Segur que en té ganes. Insisteixo unes quantes vegades fins que veig que no en vol més. Li dic que un dia m’agradaria follar-lo, em contesta que el té molt petit. A veure si ho farem en el futur…
Em fa girar i es situa darrere meu. Em posa una mica de crema i em penetra amb el dit. És curiós però normalment fa més molèstia un ditet que una bona polla. De seguida em vol follar. Comença a posar-me la polla al cul. Costa una mica d’encertar el forat però ho fa i em penetra.
Avui molt bé, llisca bé. Em diu que li encanta el meu cul. Em folla i acabo estirat al llit alçant només una mica el cul. A ell li agrada així. Mentre em folla m’abraça i m’acaricia l’esquena. Em penetra, me’l noto dins. Es mou fins que li ve.

S’escorre dintre meu.

Diu “my good!” en el moment que ho fa. Al cap d’una estoneta es separa i va a netejar-se. Em dóna una tovalloleta i em netejo. Em vesteixo. Ell s’ha posat una tovallola, queda molt sexy.
Quan m’he vestit anem a la botiga i obre una porta lateral per la que surto. Li faig una mitja abraçada i marxo.

Li envio un parell de missatges que em respon, dient-li que m’ha agradat i que un altre dia vingui a casa.

Quan arribo a casa tinc ganes d’escorre’m. Miro per internet un parell d’opcions i em quedo amb un veí. Fa molts anys, quan no érem veïns, havíem quedat unes quantes vegades. Com que viu a la vora en poca estona hi he arribat.
No és que sigui molt bonic i és més aviat estrany com a persona, però està prou bé sexualment.
Arribo i s’està una bona estona preparant coses. No sé què fa, sembla que no ens decidim. Finalment em vaig despullant i després ho fa ell. M’estiro al llit i me la menja. En poca estona me l’ha posat ben dura. Em diu que m’aixequi mentre ell es posa de genolls sobre el llit. Un bon cul! L’enfoco, m’ajuda a trobar el forat… i entro. Una llarga i bona follada. Ara recordo que té un cul molt obert, costa poc d’entrar-hi.
Estem uns minuts follant. Més d’una vegada haig de parar perquè m’escorreria. El follo una mica pels costats i amunt i avall, per donar-li més gust. Em recorda una mica a l’Iv. EL ben follo. Vull escorrem ja.
Em concentro i el follo sense parar, clavant-li a fons. Gemega una mica. Estic molt excitat, l’agafo per la cintura, per l’espatlla i no puc aguantar més.

M’escorro dintre seu.

Tinc molta llet acumulada. Descarrego. Al cap d’una estona, ja més reposat, li trec. He quedat ben cansat i suat.
Estem una bona estona xerrant de coses intranscendents. Fins que em vaig vestint poc a poc. De fet ja és força tard. M’acomiado. I en cinc minuts a casa.

He aprofitat bé la nit. M’ho he passat bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en - A casa meva, - A casa seva, + Mamada, + Penetració, Ai. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.