Una bona follada.

Aquesta nit he anat al Gran Parc i m’han ben follat.

Ha estat molt inesperat. Hi he anat sense gaires ganes, però quan hi he arribat hi havia força gent i m’he animat. De totes maneres al cap d’una estona he vist que no hi havia ningú interessant.
Donar voltes i voltes. Només un m’ha agradat, però a part de mirar-me molt durant una estona (amb uns ulls grans i brillants) ha marxat sense fer-me més cas.
Algun conegut però ningú que pagui la pena. La veritat és que ja pensava en marxar. Ni tant sols m’hi he trobat al Gn, que sí que he vist (i menjat) els darrers dies que hi he vingut.
He anat a la part del final i al cap d’un moment ha passat pel meu davant un noi. Baix i prim ,cabell molt curt, ulls brillants, cara bonica… diria que era tailandès.
Mentre passava ja m’ha tocat. M’he deixat fer. No tinc la polla dura però poc a poc se m’hi posa. També li toco a ell i la noto gran. M’acaricia per sota la camisa i em pessiga els mugrons. Jo li faig a ell, un cos i un pit sense pèl.
Me la trec i me la menja. Se m’ha posat ben dura. Li trec i el masturbo. La té prou gran i ben dura també. De mica en mica m’abaixo els pantalons. Ell em masturba, me la menja, m’acaricia i fins ens fem algun petó. I discretament em va tocant el cul fins a mig posar-m’hi un dit. Em vol follar.
Penso que la té molt gran per fer-m’ho, però en tinc ganes. De tant en tant passa gent i fins i tot alguns ens toquen. Nosaltres estem ben junts i besant-nos. Ara estic girat, ell m’enfoca la polla al cul i jo apreto i em moc. Podria penetrar-me.
Però li dic d’anar a algun altre lloc, aquí passa massa gent. I anem caminant fins a un lloc una mica més discret.
Allà de seguida se la treu i me la menja un altre cop. Jo la tinc ben dura. Ell no tant. Li menjo els mugrons i baixo llepant-lo fins a la polla. Li menjo i en poca estona se li posa ben dura.
Em fa girar i em recolzo en un arbre. Em posa lubricant i un dit a dins. I tot seguit m’hi enfoca la seva polla i començo a moure’m. Penso que costarà entrar però no. Quan noto que està començant faig un moviment ràpid i ja la tinc a dins.
Em folla una bona estona. Està molt excitat. La seva polla és llarga, me la noto a dins com feia temps no en sentia cap (en Ti i l’Ai, que són els que em follen més sovint, la tenen petita). Em folla sense pressa. Jo li acaricio els ous i les natges. Ell em va penetrant. Algun cop entra ràpid ben endins. Altres la treu gairebé tota i s’està una estona quiet.
Em masturba i acaricia. L’haig de fer parar o m’escorreria. Així un parell de vegades fins que veig que vol escorre’s ell. Em folla fort, jo també em moc, fa un sospir, l’atrec cap a mi i noto els seus espasmes.

S’escorre dintre meu, quedant descansant uns minuts fins que me la treu. A continuació me la menja amb ganes. Estic ben excitat i me la va menjant. Em ve.

M’escorro.

Una bona escorreguda. Ens netegem i vestim. Noto que tinc molt dura encara la polla. Em dóna les gràcies i se’n va. Jo també marxo cap a casa.

He quedat ben satisfet.

Aquesta entrada ha esta publicada en - Al Gran Parc, + Penetració. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Una bona follada.

  1. eduard diu:

    oi com tu fas per follar ta orientals ‘? com es diu la app aquesta ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.